Politica de livrare

LIVRARE SI TRANSPORT

  1. Livrarea produselor achizitionate de pe site-ul www.elianacorina.ro se realizeaza in urmatoarele modalitati:
  2. a) livrare prin curier rapid
  3. b) livrare prin posta romana
  4. Termenul de livrare nu va depasi termenul legal de 30 de zile calculat de la incheierea contractului. In cazul putin probabil in care intervin probleme si Eliana PR & Communication S.R.L. va depasi acest termen legal de vanzare, va informa Clientul cu privire la noul termen de livrare, care nu va putea depasi 30 de zile de la momentul la care ar fi trebuit efectuata livrarea in limitele legale. O noua amanare a termenului de livrare va putea opera doar cu acordul scris al Clientului, in caz contrar Eliana PR & Communication S.R.L. fiind nevoita sa anuleze comanda si sa restituie eventualele sume achitate in avans.
  5. Comenzile la care se solicita livrarea se vor ridica in termen de 5 zile lucratoare de la apelul telefonic de confirmare a comenzii. Dupa aceasta perioada comenzile vor fi anulate automat.
  6. In cazul livrarii prin curier rapid, Eliana PR & Communication S.R.L. colaboreaza cu urmatoarele companii de curierat: Sameday si Fan Courier. Eliana PR & Communication S.R.L. isi poate extinde colaborarea in ceea ce priveste furnizorii de curierat, nefiind necesara actualizarea prezentului Document intr-o atare ipoteza.
  7. Curierul va livra produsele comandate de Luni pana Vineri. In cazul in care se doreste livrarea Sambata, acest aspect trebuie mentionat in rubrica de comentarii, aceasta optiune fiind valabila doar in anumite orase, conform conditiilor stabilite de catre curierul agreat de Eliana PR & Communication S.R.L. pentru efectuarea livrarii. Clientul intelege si accepta faptul ca suma aferenta transportului poate fi majorata in ipoteza in care greutatea coletului depaseste 2 kg.
  8. De asemenea, daca zona in care se solicita livrarea este considerata de catre furnizorul de servicii de curierat zona de livrare indepartata, suma aferenta transportului standard va putea fi majorata si diferenta va fi suportata de clientul care a comandat produsele.
  9. Comenzile inregistrate pe www.elianacorina.ro in zilele de Vineri, dupa ora 18, cat si Sambata sau Duminica vor fi expediate in ziua de Luni.