HIPNOTERAPEUT ACREDITAT

Eliana Corina Ionita

Hipnoterapeut Acreditat

Hipnoterapia este o optiune si o tehnica spirituala care te ajuta sa faci schimbarile dorite in viata ta, in momentul in care simti ca ai epuizat abordarile cunoscute, rezonezi cu ea pentru ca ai un minim de cunostinte si ai fi dispus sa experimentezi starea de transa si de relaxare profunda intr-un climat de incredere cu ajutorul unui profesionist.

Clientii mei au descris stari pozitive si o modificare a nivelului de constienta, un nivel mai inalt de atingere a scopului, dupa ce au beneficiat de aceasta tehnica minunata de concentrare. In timpul sesiunilor noastre on-line vom colabora ca o echipa, deoarece construirea increderii este esentiala pentru atingerea obiectivelor propuse.

Te pot ajuta cu abilitatile si cunostintele mele, dar un rezultat de succes va depinde si de propriile tale eforturi de a intelege ce presupune acest proces si de a-ti schimba mentalitatea despre puterea mintii si a relaxarii concentrate asupra corpului. Impreuna putem face aceasta!

Misiune: Daca esti gata sa te schimbi, eu sunt aici sa te sustin!

Viziune: Ajutand oamenii sa se conecteze cu ei insisi si cu fluxul natural vietii in ritmul lor personal pentru a se imbogati si a se conecta cu Sufletul lor Divin si Sursa A Tot Ceea Ce Este.

Etica: Confidentialitate, compasiune, sinceritate, profesionalism.

Pasiune: Interactiunea cu oamenii din toate categoriile sociale. Dorinta de a-i ajuta sa isi constientizeze darurile si harurile, talantii cu care au venit la intrupare, bucuria de a-i sustine sa se imputerniceasca pentru a deveni Maestrii in propria lor viata.

Acreditarile mele :