GESTIONAREA EMOTIILOR

GESTIONAREA EMOTIILOR

Emotiile fac parte din viata noastra, ele ne fac oameni si reprezinta motivul pentru care am ales sa ne intrupam in acest corp cu care ne indentificam si pe care il consideram unic.

Trairea unor emotii intense si diferite contribuie la dezvoltarea si evolutia sufletului in plan uman, deoarece gandurile asociate experientelor traite si manifestate in comportamentele de zi cu zi si savurate din plin ne dezvolta ca fiinte spirituale prin revolutia constiintei.

Realitatea este neutra, subiectivitatea umana imprima un sens, o semnificatie evenimentelor de viata, astfel ca emotiile fie ele negative, sau pozitive isi au propriul lor rol evolutiv.

Emotiile negative sunt efectul perceptiei asupra anumitor evenimente. Cu o setare mentala potrivita iti poti reajusta aceasta perceptie si reincadra evenimentul in propria experienta de viata, pentru a culege intelepciunea din spatele acestuia.

Emotiile te fac om, ele nu sunt bune sau rele in ansamblu, sunt mesagerii conectati cu informatia depozitata in miezul fiintei tale, numita suflet.

Ai ales sa experimentezi aceste emotii, ca lectii de viata, pentru a intelege aspecte nerezolvate din fiinta ta, deoarece oamenii sunt niste oglinzi care te reflecta si vor continua sa faca acest lucru, activand anumite tipare subconstiente din tine, pana in momentul in care vei reusi sa le aduci la suprafata, sa le recunosti, sa le vindeci si sa le eliberezi alchimizandu-le in lumina Iubirii si Iertarii umane.

Puterea prezentului, este acea eternitate la care aspiram cu totii, momentul zero al vindecarii pentru cel ce traieste in AICI si ACUM.

Starea de prezenta, reprezinta conectarea cu tine insuti, cu Maestrul Tau Interior, cu bogatia de resurse personale, cu propriile emotii si ganduri.