DEZVOLTARE SPIRITUALA

DEZVOLTARE SPIRITUALA

“Cunoaste-te pe tine insuti!”

Scopul existentei unui om este acela de a a se transforma dintr-o creatura orientata pe corpul fizic si lumea materiala intr-o fiinta constienta, energetica, mult mai conectata cu Sinele sau spiritual si lumile subtile.

Cand o persoana se schimba pe ea insasi, intreaga ei realitate se transforma, deoarece perceptia ei asupra lumii se modifica. Intregul Univers se pune in miscare oferindu-i sincronicitatile pe care le cauta in momentul in care se decide sa faca alte alegeri de viata.

La aceeasi situatie omul poate avea atitudini si comportamente diferite, pentru ca realitatea este neutra. Ea este un spatiu de joc, in care lectiile sunt invatate diferit in functie de nivelul evolutiv al sufletului.

Oriunde se va duce o persoana ea va avea parte de aceleasi experiente si tipologii umane, deoarece va aduce cu ea si va atrage pe Principiul Rezonantei doar ceea ce este aceasta la momentul respectiv ca nivel al constiintei prin prisma tiparelor repetitive pe care le poarta in ea si le tot reactualizeaza, deoarece se cer a fi vindecate si eliberate.

Avem tendinta de a raporta totul prin prisma mintii umane egotice. Sa nu uitam insa ca avem o perspectiva limitata a ansamblului, a acestui joc de puzzle universal mult mai amplu al Mintii Divine infinite pline de posibilitati ale caror raspunsuri nu le putem intelege si nici anticipa pe moment.


Noile inceputuri sunt insotite de sfarsituri dureroase, deoarece ne obliga sa parasim zona de confort care ne tine blocati intr-o stare de stagnare si mediocritate, atunci cand lectiile nu sunt asimilate pe deplin si depasite.

Sa nu uitam ca am venit aici sa evoluam, sa luam oportunitati noi, alese inainte de intrupare, sa infruntam frici, sa eliberam credinte si tipare care nu ne mai servesc, sa atingem un nivel de constientizare si intelegere superior, pentru a putea fi impacati cu destinul nostru in momentul in care vom parasi acest plan.

Mindfulness-ul reprezinta recunoasterea gandurilor asa cum sunt ele, acceptarea si observarea lor fara judecata si suferinta, prin detasare dintr-o stare de neutralitate si prezenta.

Meditatia este si ea o tehnica simpla si accesibila, practicata frecvent de persoanele cu o deschidere spre spiritualitate. Ea permite reconectarea cu sinele mai profund si Mintea Divina, eliberarea de tipare si automatisme declansate si intretinute de gandurile si emotiile cotidiene. Pana cand nu iti vei schimba gandirea si emotiile asociate, vei recicla la infinit aceleasi experiente!