BRANDING PERSONAL

BRANDING PERSONAL CREARE SI COMUNICARE NUME BRAND

De ce conteaza sa ai un nume pe piata muncii? Ce  transmite personalitatea brandului tau despre firma si activitatea ta profesionala?

Cand iti propui sa conduci o afacere, numele acesteia conteaza mai mult decat iti poti imagina, deoarece alegerea marcii iti poate afecta instantaneu felul in care te percep clientii. O denumire inspirata te poate ajuta sa pui bazele firmei tale si sa o dezvolti in on-line. Crearea unui nume este primul pas de la care se pleaca in construirea identitatii produsului.

Ai nevoie de un plan, de indrumarea si resursele potrivite pentru a fi sigur/a ca alegi un nume memorabil, distinct si semnificativ. Poti introduce mai multa emotie in povestea personala a brandului prin conectarea numelui tau, sau al produsului, la povestea marcii. De asemenea daca esti un liber profesionist, un specialist intr-un anumit domeniu, este foarte important sa te gandesti la o strategie mai ampla privind modul in care te vei prezenta in spatiul public si cum iti vei promova serviciile viitorilor tai clienti.

Eu te voi ajuta sa iei in considerare diferite perspective care sa fie aplicabile intr-un mod practic intr-o maniera profesionista.

Deci, cand poti incepe?