INTERVIU BOOKNATION

 

 1. Am vrea sa te cunoastem, ce ne poti spune in cateva cuvinte despre autoarea ”ELIANA CORINA IONITA”?
 2. Sunt de profesie psiholog si hipnoterapeut. Studiez in permanenta din diferitele domenii conexe, sunt o autodidacta, dar am venit la intrupare si cu un bagaj informational din alte vieti multe si variate de pe aceasta planeta, dar si de pe altele. Structura mea interioara are aceasta chemare spre studiu si aprofundare, spre gasirea unor intelesuri mai inalte si mai profunde despre lume si viata, despre menirea noastra pe aceasta planeta si evenimentele in derulare, despre timpurile pe care le traim si transformarile planetare. Ma fascineaza sa gasesc conexiuni spirituale intre diferitele discipline cunoscute si cele esoterice, dincolo de explicatiile oferite de diferitele sisteme de invatamant de pe Terra. Fiinta umana a fost un mister pentru cautatorii de adevar ai tuturor epocilor si avalansa de informatii la care avem acces in prezent este in masura sa ofere raspunsurile cautate pentru cei pregatiti sa le primeasca si sa le inteleaga.
 3. Cum a inceput pentru tine calatoria cartii ”MESAGERII MAMEI PAMANT”?
 4. Ar fi nostim daca v-as spune ca nici prin gand nu mi-ar fi trecut ca pot scrie o carte, daca la un moment dat al existentei mele nu as fi trecut printr-o cumpana existentiala care mi-a pus la indoiala credintele despre sensul autentic al iubirii si calitatea relatiei mele cu unii apropiati pe care ii credeam prieteni. Aceasta carte a pornit practic de la un demers investigativ in hipnoza al unui furt, o pierdere de bani si o incheiere de relatie, care m-a reintors la mine, la adevaratele valori si la nevoia de a ma exprima intr-un mod care s-a dovedit a fi de neoprit, pentru ca mi-am redescoperit talentele scriitoricesti din generala si s-a dovedit ca am multe de spus intr-o maniera personala despre natura umana, apeland la toata cunoasterea acumulata de-a lungul existentei mele care s-a dovedit a fi fluenta si intelept inchegata, avand in vedere ca am apelat la cunostinte de psihologie, filosofie, religie, esoterism, fizica cuantica, genetica, hipnoza, NLP si multe altele. Daca nu era acest eveniment nefericit de viata, probabil ca nu ma inscriam pe aceasta linie de destin care mi-a activat talanti cu care am venit la intrupare si tin de misiunea mea spirituala din aceasta viata.
 5. Se spune ca fiecare carte este o hrana pentru suflet, ”MESAGERII MAMEI PAMANT” se incadreaza in aceste vorbe?
 6. Fiecare carte este o lume, un univers, asa cum fiecare tablou este o proiectie a unui suflet care se exprima intr-un mod cat mai autentic cu putinta. Fara indoiala ca sunt carti si carti, pentru ca suntem unici si avem nivelul nostru de constientizare si de patrundere a intelesurilor vietii, insa fiecare carte este o calatorie spre sufletul unui om, o samanta sau mai multe, aruncate spre a da rod mai devreme sau mai tarziu. Dincolo de coperti se afla raspunsuri subtile pentru cel care le atrage si nu intamplator se ”lipeste” si cauta un anumit titlu care il preocupa. Legea Atractiei functioneaza si isi face treaba foarte bine, atunci cand o carte te cheama sa o achizitionezi.
 7. Cum ai ajuns sa descoperi calea spiritualitatii?
 8. Calea spirituala se afla in fiecare din noi. Toata existenta noastra parcurge acest drum pe care il numim viata, fara sa stim ca este o cale, mai mult sau mai putin constienta, spirituala. Cand omul intra la un moment dat in acel impas, numit ”blocaj existential”, depresie, sau cumpana, cum ne mai place sa il numim adeseori, el este fortat de imprejurari, zguduit chiar daca trebuie si este necesar, sa se „trezeasca” si sa constientizeze ca s-a indepartat foarte mult de la menirea sa, de la planul de viata cu care a venit la intrupare. Sunt un sagetator, cu ascendent in capricorn, ambele arhetipuri sunt zodii expansive si cu veleitati spirituale. De cand ma stiu am fost o fiinta cu o lume interioara profunda si bogata din punct de vedere spiritual, inzestrata cu o curiozitate vie nativa si cu o preocupare constanta pentru descifrarea sensului vietii mele pe aceasta planeta, iar uneori…cand incepi sa cauti si refuzi sa te dai batut, ai sansa nesperata sa primesti raspunsurile asteptate. Este drept ca si energiile care se revarsa in prezent pe Pamant sustin aceasta trezire spirituala colectiva, astfel incat veti constata si voi ca editurile au trecut deja de la cartile de dezvoltare personala, la cele cu profil spiritual esoteric.
 9. Cum s-a schimbat viata ta de cand ai ales acest drum de autocunoastere?
 10. In primul rand eu sunt cea care m-am schimbat. Sunt o varianta imbunatatita cu fiecare zi a vietii mele, cu fiecare an ce trece, iar fotografiile actualizate de pe Facebook la anumite intervale de timp, ma duc cu gandul vrand nevrand la evenimente retrospective din viata mea, la tipare de gandire si experiente personale care au avut diferite finalitati in functie de propriile mele alegeri de la un anumit moment, sau altul. Identific tipare, rezistente, aspecte asupra carora mai am de lucrat, dar si intelesul diferitelor provocari care mi-au adus o anumita intelepciune si experienta de viata. Transformarea nu este finalizata, pentru ca este un proces in desfasurare, insa nu pot sa nu remarc ca odata cu anii care au trecut, s-a schimbat si calitatea relatiilor mele personale si profesionale.
 11. ”MESAGERII MAMEI PAMANT” este o carte pentru oricine?
 12. Mi-am dorit sa scriu aceasta carte ”MESAGERII MAMEI PAMANT” intr-un mod cat mai accesibil, demn de povestile lui Creanga, desi unii termeni, sau corelatiile dintre diferitele domenii pot pune usor in dificultate un cititor neantrenat in parcurgerea unor informatii spiritual-esoterice, insa aceasta carte si urmatoarea si-au propus sa se adreseze tocmai publicului neexersat sau neantrenat spiritual, insa dornic de raspunsuri existentiale cu conotatii personale si universale. Suntem spirite intrupate, avem aceeasi menire spirituala la un nivel mai inalt, facem parte dintr-o familie extinsa de suflete si indiferent de natura provocarilor de viata, scopul tuturor fiintelor intrupate este evolutia si depasirea dificultatilor vietii prin ”trezirea in trup” a constiintei spirituale.
 13. Crezi ca ”MESAGERII MAMEI PAMANT” ii poate ajuta pe cei care inca sunt pierduti in cautarea sensului vietii?
 14. Da! Pot afirma aceasta cu toata determinarea, pentru ca am fost acolo, am trait si agonia si extazul, nimic din ceea ce este omenesc nu imi este strain. In plus, am venit la pachet ca sa zic asa cu capacitatea de a vindeca omul nu numai din punct de vedere fizic, caci am desfasurat activitati si in sensul acesta, dar si prin intermediul cuvantului si a capacitatii de a ma face inteleasa si de a face lumina, ducand cunoasterea in randul semenilor mei la un alt nivel, in momentul interactiunilor noastre ocazionale, sau permanente. De fapt, cine sunt acesti ”mesageri” despre care am auzit in literatura si in diferitele consemnari istorice, sau religioase? Ar trebui sa pornim de la titlul cartii, care nu este ales intamplator si incepand de la acesta si pana la simbolurile de pe coperta, totul are un mesaj, pentru cel care este dispus sa il primeasca si sa afle mai multe citind aceasta carte.
 15. Stim ca ai lansat si a doua carte, ce ne poti spune despre aceasta?
 16. Este adevarat! A doua carte se numeste ”GEEA SE INALTA. PAMANTENI TREZITI-VA!” si este o continuare a primei carti ” MESAGERII MAMEI PAMANT”. La momentul dezlantuirii mele literare, informatia a venit in cascada si totul a capatat un aspect unic, insa volumul de informatii si numarul paginilor m-a obligat sa o impart in doua. Mi-a fost foarte greu, a fost ca si cum a trebuit sa imi tai o mana si un picior, deoarece o vedeam ca pe un intreg, insa am avut grija ca indiferent care volum va ajunge la cititor, sa poata avea o cursivitate, o coerenta si sa il ajute raspunzandu-i la intrebarile care ar fi putut sa il preocupe in mod special. Avand in vedere natura informatiilor si domeniile variate din care am realizat sinteza oferind o viziune noua si diferita, este imposibil ca oricare din cartile citite, sa nu ofere niste raspunsuri personalizate pentru fiecare cautator de sens si autocunoastere. Cititorii cartii ”GEEA SE INALTA. PAMANTENI TREZITI-VA! ” au ocazia sa afle ca Terra este o fiinta vie, implicata intr-un proces cosmic, evolutiv si ca un procent semnificativ de pamanteni este constient de aceste evenimente care au loc la scala universala, deoarece evenimentele prezise de mayasi, consemnate in cartile religioase si esoterice sunt in desfasurare prin vointa Creatorului. Cei care vor avea ochi sa vada si urechi sa auda, vor primi aceste informatii, pentru ca le cautau si trebuiau sa ajunga la acestia, pentru ca…a sosit timpul!
 17. De unde se poate cumpara cartea ”MESAGERII MAMEI PAMANT”?
 18. Cartea a fost distribuita depozitelor de carte si se gaseste pe site-urile de profil ale librariilor on-line, pe Emag, sau poate fi comandata direct de la autor pe adresa elianacorina@yahoo.com. Eliana & PR Communication S.R.L. poate onora si livra prin curier aceste carti, in baza numelui, adresei si a unui numar de telefon in cel mai scurt timp.
 19. Ai un mesaj pentru comunitatea BookNation.ro?
 20. Dragi cititori si cititoare continuati-va dezvoltarea personala si spirituala. Neuroplasticitatea neuronala iubeste provocarile intelectuale. Alegeti-va cartile de suflet, care rezoneaza cu voi, mesagerii tacuti din interiorul copertilor magice care sa va inspire si sa va inobileze inimile. Cuvintele au vibratii inaltatoare, iar sufletul cauta notele muzicale printre randuri cu mesaje patrunzatoare si pline de intelesuri. Ingerii va vorbesc prin intermediari, care uneori sunt persoane, alteori mesaje de pe afisele publicitare, sau din filme, dar cel mai adesea vi se adreseaza indemnandu-va sa lecturati o anumita carte, imprumutata de la un prieten sau de la biblioteca, vazuta intr-o vitrina, pe taraba, sau primita cadou. Nu exista intamplare si multi dintre voi ati inteles deja aceasta, deoarece ati trait la viata voastra multe sincronicitati, v-ati identificat cu anumite personaje si aveti anumite titluri de referinta la care mintea voastra cupleaza automat, cand va raportati la anumite experiente personale de viata.

Sursa: https://booknation.ro/interviu-cu-eliana-corina-ionita-autoarea-cartii-mesagerii-mamei-pamant/